Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση μιας κατασκευής είναι επιβεβλημένη από τους σύγχρονους κανονισμούς δόμησης. Η σημερινή νομοθεσία επιβάλλει οι σύγχρονες κατασκευές να είναι κατάλληλα θερμομονωμένες ώστε να χρειάζονται ελάχιστα μέσα θέρμανσης. Εκτός όμως από τις νέες κατασκευές υπάρχει ανάγκη και οι παλαιότερες κατασκευές να μονωθούν κατάλληλα. Έτσι εξασφαλίζεται αφενός υγιεινός χώρος διαβίωσης (χωρίς υγρασία ή μούχλα στους τοίχους κλπ) και αφετέρου μικρότερη δαπάνη θέρμανσης.
Η σωστή θερμομόνωση ενός υφιστάμενου χώρου εξαρτάται από διαφορετικούς παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι ο τρόπος που έχει κατασκευαστεί (π.χ. μονή ή διπλή εξωτερική τοιχοποιία), ο προσανατολισμός της κατασκευής, οι χώροι με τους οποίους έρχεται σε επαφή (π.χ. όμορα κτίρια, πιλοτή κ.α) και βέβαια οι θερμικές απώλειες που έχει.
Τα συνεργεία της Renovation4u μπορούν να εφαρμόσουν κάθε μέθοδο θερμομόνωσης ή και συνδυασμό αυτών ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένας ιδανικά θερμομονωμένος χώρος. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης θα επισκεφθεί το χώρο σας για να συζητήσετε το πρόβλημά σας.
Μην αργείτε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και σίγουρα θα συνεργαστούμε.
Εσείς θέλετε ! Η Renovation4u μπορεί !

Δείτε κάποια δείγματα από έργα μας: