Λίγα λόγια...

Η απαίτηση της εποχής για αξιόπιστη, οικονομική και εγγυημένη τεχνική εργασία, μας οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουμε τη Renovation4u. Η Renovation4u αν και είναι μια νεοσύστατη ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε εγγυημένη και υψηλής ποιότητας εργασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η έμπειρη τεχνική μας ομάδα λειτουργεί υπό την καθοδήγηση, την υποστήριξη και τον έλεγχο μιας εξίσου πεπειραμένης ομάδας μηχανικών εξασφαλίζοντας κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο μικρή ή μεγάλη είναι η ανάγκη σας επιλέξτε να μας γνωρίσετε και σίγουρα θα αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας.

Εμείς στη Renovation4u πιστεύουμε στην προσωπική επαφή. Γνωρίστε τους ανθρώπους που θα συνεργαστείτε. Ελάτε να γνωριστούμε ή καλέστε μας να έρθουμε στο χώρο σας, να κουβεντιάσουμε τις ανάγκες ή το πρόβλημά σας.
Η γενικότερη οικονομική κατάσταση οδηγεί πολλούς ανθρώπους σε λανθασμένες επιλογές ακολουθώντας τη πιο οικονομική λύση. Η Renovation4u μπορεί να δώσει αξία στα χρήματά σας, μαζί μας θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.
Χρειάστηκε να συντονίσεις εσύ ή κάποιος γνωστός σου διαφορετικά συνεργεία (χτίστη, πλακά, μπογιατζή, ξυλουργό, υδραυλικό ή και ηλεκτρολόγο; ) Κάθε συνεργείο και διαφορετική συμφωνία. Συνήθως ο συντονισμός των συνεργείων κόλαση. Με τη Renovation4u μιλάτε μόνο με έναν αντιπρόσωπο μας κάνοντας μία συμφωνία. Εκείνος αναλαμβάνει το σχεδιασμό, τα συνεργεία και το συντονισμό του έργου.